Contact / Meer informatie

De eerstvolgende lesreeks waar je je voor kan aanmelden start september 2017. Wie het eerste komt, het eerste maalt, dus vroeg aanmelden loont.

Een aanmelding garandeert niet dat je een plekje hebt. Meestal zijn er namelijk meer aanmeldingen dan plekken. Mensen worden geplaatst op volgorde van aanmelding.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook als je eerst nog wat meer informatie wilt, kun je via dit formulier contact opnemen. Mocht je op meer dan een van de mogelijke lestijden mee kunnen lopen geef dat dan aan.

Hoe meer opties je aanvinkt hoe groter de kans dat je mee kan lopen.

Wil je meelopen met de puppycursus van de Hondenvrouw? Vink dan alleen dat vakje aan. De Puppycursus wordt alleen op zondagochtend gegeven.

Contact met De Hondenman

Via dit formulier kun je ook aanvragen doen voor eventuele privélessen. Geef dan een duidelijke omschrijving van om wat voor hond het gaat.

Ook hoor ik zoveel mogelijk over de thuissituatie zoals wel/geen kinderen), geslacht hond, gesteriliseerd of niet, etc. Hoe meer je deelt hoe beter ik kan inschatten of en hoe ik je het beste kan helpen.

Voor de privé-trainingen is er momenteel een wachtlijst die kan oplopen tot negen maanden. Voor acute problemen raad ik je aan iemand anders te zoeken.

Je naam

Onderwerp

Je vraag, opmerking of inschrijving

Bij voldoende belangstelling is er ook een lesreeks op zondagmiddag van 14:00 tot 15:30. Geef hieronder voor welke groep jij je op wilt geven. Hoe meer opties je aanvinkt, hoe groter de kans dat je geplaatst kan worden voor die lesreeks. Wil je je aanmelden voor de puppycursus, vink dan alleen dat vakje aan.

 Zondagochtend (10:00-11:30)

 Zondagmiddag (14:00-15:30) (alleen bij voldoende belangstelling!)

Je e-mailadres