Contact / Meer informatie

De eerstvolgende lesreeks waar je je voor kan aanmelden start februari 2019. Wie het eerste komt, het eerste maalt, dus vroeg aanmelden loont.

Een aanmelding garandeert niet dat je een plekje hebt. Meestal zijn er namelijk meer aanmeldingen dan plekken. Mensen worden geplaatst op volgorde van aanmelding. Ook zijn er altijd mensen die door blijven trainen van de vorige lesreeks.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook als je eerst nog wat meer informatie wilt, kun je via dit formulier contact opnemen. Mocht je op meer dan een van de mogelijke lestijden mee kunnen lopen geef dat dan aan.

Hoe meer opties je aanvinkt hoe groter de kans dat je mee kan lopen.

Contact met De Hondenman

Via dit formulier kun je ook aanvragen doen voor eventuele privélessen. Geef dan een duidelijke omschrijving van om wat voor hond het gaat.

Ook hoor ik zoveel mogelijk over de thuissituatie zoals wel/geen kinderen), geslacht hond, gesteriliseerd of niet, etc. Hoe meer je deelt hoe beter ik kan inschatten of en hoe ik je het beste kan helpen.

Voor de privé-trainingen is er momenteel een wachtlijst van tot wel 1 jaar. Voor acute problemen raad ik je aan iemand anders te zoeken.

Privacyverklaring

Uiteraard hebben wij ook een duidelijke privacyverklaring over wat we met jouw gegevens doen. In het kort; veilig bewaren en we gebruiken het hooguit om contact met jou op te nemen.

Je naam

Onderwerp

Je vraag, opmerking of inschrijving

Bij voldoende belangstelling is er ook een lesreeks op zondagmiddag van 14:00 tot 15:30. Geef hieronder voor welke groep jij je op wilt geven. Hoe meer opties je aanvinkt, hoe groter de kans dat je geplaatst kan worden voor die lesreeks.

 Zondagochtend (10:00-11:30)

 Zondagmiddag (14:00-15:30) (alleen bij voldoende belangstelling!)

Je e-mailadres